Heb een Spokesman.com account? Maak een profiel Spokesman.com en registreren voor gratis toegang. S-R Media, de woordvoerder-Review en Spokesman.com zijn blij om u te helpen. Neem contact op met de klantenservice via e-mail of bel 800-338-8801 vrienden van de medische Lake bibliotheek boek verkoop vandaag en zaterdag. Opbrengsten uit de boekverkoop Jasa Backlink ondersteunen verschillende bibliotheek programma’s, activiteiten en diensten.

Patterson Irrigator – Clubs tuin club reis naar kruid boerderij U C Davis gepland

30. de kosten van de dag is $40 en omvat de U.C. tour, maar niet de lunch. Restituties zal niet worden gegeven. De reservering deadline is donderdag 23 oktober. Iedereen wie zich wenst bij te wonen van de reis moet verzenden Frank Stehli, c/o Paterson Tuin Club, P.O. naam, adres, contactgegevens en geld

Henry Gemeenschap kalender – 18 oktober 2014 | Henry Daily Herald

18 Panola spoken Panola State Park is hosting een overnachting camp-out 18 oktober start at 6 pm voor degenen die hopen te vangen een glimp van een spook. Georgië paranormale samenleving zal hun professionele spook jacht apparatuur brengen.

Oplegger doodt weg-reparatie werknemer in Boulder County – The Denver Post

Ive gezien twee of drie vorsten alleen dit jaar, die het patroon van steeds minder elk jaar, Carolee Snyder van Carolees kruid Farm in Blackford County vertelde The Star Press (http://tspne.ws/1oXLrXW volgt). En ik nauwelijks vinden eieren of rupsen op een van mijn Kroontjeskruid planten hoewel ik meer en meer Kroontjeskruid elk jaar aanplant ben. Snyder begon groeiende kruiden voor thee in haar achtertuin in de jaren 1960. Tuinders, wandelaars, dieren in het wild fotografen, studenten, wetenschappers, dierentuin dierenartsen, biologie leraren, Lutheranen, Methodisten, Presbyterianen en andere groepen die behoren tot de angst van de coalitie toekomstige generaties van Amerikanen ziet niet langer de vlinder. Het wijdverbreide gebruik van het onkruid moordenaar glyfosaat, aka Roundup, is het doden van Kroontjeskruid – op die de vlinders volledig afhankelijk zijn-over miljoenen hectare van de vorsten zomer habitat in de Corn Belt, zegt de coalitie. De dalende Kroontjeskruid bevolking is niet de enige reden voor de daling van de monarch butterflies, vertelde Jane Ade Stevens, CEO van Indiana soja Alliance en Marketing Raad van Indiana maïs, The Star Press in een voorbereide verklaring.

Activisten: Herbiciden bedreigen monarch butterflies – Washington Times

Jennings, dagelijkse Camera) federale werkplek veiligheid onderzoekers zijn het uitvoeren van een onderzoek naar de dood vrijdag van een bouwvakker weg, die op links Canyon Drive sneuvelde wanneer een vrachtwagen bij vloed reparatie betrokken gesteund over hem. State Trooper Josh Lewis geïdentificeerd het slachtoffer als Nicolas Arrendondo-Uribe, 46, van Greeley. Ellie Duran, voorzitter van Greeley gebaseerde Duran opgraven, bevestigd dat Arrendondo-Uribe een van zijn werknemers was. “Ik heb geen de details nu, dus voor mij om u te geven zou informatie die misleidend kan zijn slecht van mijn kant,” zei Duran. “Onze gedachten zijn met de familie.”We zijn zeer bedroefd over dit tragische ongeluk, en we doen alles wat die we kunnen om te helpen met dit onderzoek en medewerking van alle betrokken autoriteiten.” Kruid Gibson, gebied directeur bij de Occupational Safety and Health Administration Regionaal kantoor van de Denver, zei dat een onderzoeker was op de scène van de fataliteit vrijdag ochtend, in de 3700 blok van links Canyon Drive, ten westen van oude stadium weg.

Advertisements